14. heinäkuuta 2011

Uutena ostettua

Olin tuossa eilen menossa ostamaan piilolinssejä, kun näin kaupan, jonka nimi on "Retrokki". Samalla seinällä nimen kanssa komeili: LOPPUUNMYYNTI, ALE. Pakkohan sitä oli mennä sisään. Totesin, että kallista on ALE:sta huolimatta, mutten malttanut lähteä tyhjin käsin, kaikki oli vaan niin I-HA-NAA. Sinne putiikkiin upposikin sitten I-HA-NAT 75 euroa, voi miten paljon kankaita sillä olisi saanut!


Shortsit ensi kesälle. Tuntuu tosi laadukkailta, että ehkä kestävät menoa silloin.
 Näitä oli vaikka kuinka paljon. Ja T-paitoja myös, jotka oli vielä söpömpiä kuin nää "helleasut". Piti sit ostaa tyttömäisen pinkkiä, mut onneks lisko on sit kähee.
 Tätä Ronja ei ehkä olis tarvinnut. Koko on 62, eli ei mene enää kovin kauaa. Olis ollut järkevämpää ostaa pitkähihanen isommankokonen ensi syksyksy/talveksi, mut ei oikein ollu mitään kivaa. Ja jotain oli saatava.
 Tämä oli isännän suosikki. Kokoa 68, eli on vielä käärittävä vähän lahkeita ja hihansuita. On tää mustakin aika kiva. Mutta onko nää haalarit yöasuja, vai "saako" niitä käyttää myös päivällä? :D

Näistä pöksyistä oli kokonaiskuva, mutta se on kadonnut bittiavaruuteen. Nää on siis tähtikankaiset haalarihousut brodeerauksella. Äiti toi ne laivalta, "taroituksella vähän isoa kokoa". Eli ne menevät noin vuoden ikäiselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti