14. heinäkuuta 2011

Muutama vaippa

 Mulla oli jäljellä vielä PULlia ja kuivaliinapaloja, joten ajattelin ompeleskella vielä muutaman M-kokoisen taskuvaipan. Ostin ton PULlin aikoinaan, ennen kun vielä olin raskaana. Olin kuitenkin kiinnostunut kestovaipoista ja onhan ihmisillä oltava harrastuksia :) Se oli tosi halpaa, ja siksi se on noin tylsää. 
 Tikkasin tässä vaipassa lahkeensuut, toivottavasti eivät vuoda. Mustaa tarraakin oli vielä jäljellä. Keskimerkki osoittaa luonnollisesti kiinnityksen keskikohdan.
 Toinen vaippa ei onnistunut yhtä hyvin, mutta se toimii. Tikkasin sitä vähän enemmän. Musta kumilanka loppui, joten takana näkyy inhottavasti valkoinen nauha. En tiedä miten tuo taskunsuu olisi järkevää tehdä, mutta itse vain käänsin reunan saumanvaran verran.

Varastossa on aika paljon jäljellä erilaisia kierrätysimukankaita. Niistä vaan ei tunnu löytyvän sellaista hyvännäköstä sisävaippojen sisäkankaaksi. Pitäis varmaan ostaa lisää flanellia tai kuivaliinaneulosta. Vaipan pintakankaana on oranssia joustofroteeta, en keksinyt sille muutakaan käyttöä. Tää vaippa jotenkin "levis", ja toi sisäkierrätysfrotee on aika kaamee. Mulla myös loppui valkoinen kokkutarris, ni jouduin laittamaan mustat.

2 kommenttia:

  1. Ei tuota taskun reunaa voi varmaan paljoakaan fiksummin tehdä, mutta ite oon ommellut aina kuminauhan siihen PULiin kujaan, ja coolmaxista vaan taittanut saumanverran. :)

    VastaaPoista
  2. Onhan se tosiaan järkevämpi tehdä niin! Kiitos vinkistä.. Pitäis vissiin vähän aktivoitua kestovaippasaralla muutenkin. Ehkä tässä syksyllä taas :D

    VastaaPoista