23. kesäkuuta 2011

Kirppisjuttuja ja uusia trikoita

Mulla on pröjektit edelleen valmiina leikattuina, mutta motivaatio niiden kasaamiseksi on jo kesälomilla. Ehkä joskus, ehkä joskus... Olin itsekin kesälomalla, ja käytiin Rontin kanssa Tampereella. Olen jo pitkään halunnut päästä Tritexiin, muttei sinne ole kannattanut varta vasten lähteä. Nyt sitten sattui muutakin menoa siellä suunnalla, joten käväisin kangasostoksilla :

Nämä kankaat on Tritexiltä, Tamperee Tesomalta osoitteesta Kohmankaari 3. Myyvät halvalla hyvää, suosittelen. Valikoima ei ole älyttömän laaja esimerkiksi kuviotrikoiden osalta, mutta perussettiä sieltä saa, ja usein tekee myös löytöjä.

 Ensimmäinen trikoo on aika herkullisen värinen ja ostin sitä metrin. Kuvassa väri ei ihan pääse oikeuksiinsa, mutta toi on just eikä melkein Ronjan värinen trikoo! Se maksoi 11 euroa kilo.
Raitatrikoo oli 8,50€/m ja ostin sitä sen metrin. Värejä oli muitakin, mutta panikoin koska kaupassa oli muitakin asiakkaita. 
Kangaspalan kuviointia
Raitatrikoo. Mitäköhän tästä tekis? :)

 Valkoista tarttee aina, joten ostin sitä pari metriä 11€/kg. Siinä on mukana pikkuisen lycraa, joten se joustaa pikkuisen enemmän kuin tavallinen puuvillatrikoo. Vaaleanpunainen neulos oli joku pala, oisko siinä jotain pari metriä. Se oli söpön värinen ja sisältää kuviointia, joten otin sen. Turkoosi trikoo oli ihanan värinen, ja otin sitä siksi metrin. 11€/kg oli tämäkin. Samoin tuo viimeinen vaaleanpunainen tapaus, jota on myös metri. Kaikki nää maksoi 32 euroa.
Pitsipaita 1€

Body, tosi siisti, koko 74, 1€

Nalle :)

Omppufarkut, 3€, koko 68. Vuoritetut, sopii syksyksi

Vuoritetut harmaan farkut. Tosi kivannäköset, ja siksi maksoinkin niistä 5€
Bloggeri tuntuu toimivan päin persettä, enkä jaksa tänään leikkiä sen kanssa kauemmin. Hermo menee kun mikään ei mene niinkuin haluaisi. Yllä kirppiskamoja ilman sen kummempia selittelemättä (en edes tätä tekstiä saanut ennen kuvia prkl)

HYVÄÄ JUHANNUSTA KAIKILLE!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti