11. kesäkuuta 2011

Vanhasta uutta

Helle vaan jatkuu. Olen vuoden sisällä päässyt hieman täytelöitymään, ja streeeech vaatteista huolimatta en ihan kaikkeen kolttuun enää mahdu. Kaupasta ei löydy mitään, eikä lihavana ole edes kiva shoppailla. Löysin kaapin perukoilta muutamia vuosia sitten Barcelonan reissulta Pimkiestä (<3) ostetun mekkosen. Se tais olla sellainen hätäostos, eikä sitä ole tullut kovin paljoa käytettyä. Mutta hei, se mahtuu päälle, joten ei kun tuunaamaan!

Tästä lähdettiin liikkeelle. Mekko on malliltaan anteeksiantava; empireleikkaus peittää masun ja avara pääntie korostaa boobseja, ja niitähän löytyy. Pääntie ei kylläkään jätä mitään arvailujen varaan. Tuo on myös itsessään aika tylsä.
Leikkasin Henkkamaukan mustasta topista napapaidan, huolittelin reunan ja ompelin sen olkasaumoihin ja sivusaumoihin kiinni. Toimii myös imetysmekkona. Jättää vielä kivasti dekolteen avonaiseksi mutta nännit ei enää näy.
Ainoa keltainen kangas oli toi Ronjalle hankkimani velour, enkä jaksanut hankkia mitään muutakaan. Se oli vähän virhe. Lopputulos on aika raskas kesämekoksi, mutta tulipa harjoiteltua taas aplikointia :) Olin myös tietysti ennen tätä ommellut jotain paksua, ja neula oli jeesuksen paksu enkä tajunnut sitä vaihtaa :(

Olin myös hävittänyt sen kaksipuoleisen tukikankaan :D En löydä sitä mistään! Mut mulla onkin ihan liikaa kaikkea roinaa tuolla romuhuoneessa, eikä varastoinnissa ole kovin paljon minkäänsortin logiikkaa käytetty. Käytin sitte tavallista tukikangasta ja yritin pitää osat paikoillaan. Suosittelen muuten kertakäyttölakanan käyttöä irtirevittävänä tukikankaana. On halpaa ja toimii just hyvin. Löytyy hyvinvarustelluista päivittäistavarakaipoista, esim Cittarista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti