25. toukokuuta 2011

Sutta ja sekundaa

Meikäläinen on yks lahjaton halpojen piraattien kokoonkursija. Aamulla lähdin herra Into pinkeenä kohti uusia projekteja, mutta päivän aikana en saanu muuta aikaseks ku hymyn hyytymisen. Huomasin tilanneeni kankaita ihan päin persettä(vielä melkein satasella saatana), eli tulevaisuudessa luvassa mitä mielikuvituksellisempia leikkauksia.

Testailin myös noita aplikaatioita, koska sain ostettua sitä kaksipuoleista liimakangasta. Takakovikettakin PITI ostaa, mutta se Eurokankaan myyjä julmasti harhautti mut söpöstelemällä vuolaasti mun lasta, ja se jäi sitten ostamatta kun olin liian rinta rottingilla. Siinä taas turhamaisuus sai palkkansa. No, enivei tuli todettua että kyllä, kyllä se aplikointi todellakin tarvitsee kovikekankaan.

 Röyhkeästi Googlettamalla löydetty idea ketusta. No, nyt sitten ketuttaa kuin pientä oravaa. KATSOKAA TUOTA PÄÄNTIETÄ?! Siis oikeesti. Leikkasin liian kapean suirun resoria ja tässä sitten lopputulos. Pitää kerätä voimia purkuhommiin. Purkaminen on itse asiassa mun periaatteideni vastaista, mut toi on niin röyhkeen näkönen että ei kehtaa edes kotipaidaksi laittaa.
Surullinen kettu. Ei sais olla liian ankara itelleen, tää oli mun ihka ensimmäinen aplikointi. Aika hankalaa se oli, mutta MIELENKIINTOISTA. Ajattelin jo pukuompelija-koulussa pistää oman brodeeraus ja painatus -putiikin pystyyn, mutta se on jäänyt mun yhdeksi ei-salaiseksi haaveeksi. Ei mussa oo riittävästi taiteilijasielua alalle. Mun pitää mennä johonkin käytännönläheiseen työpaikkaan.
Noonun hillittömästä painostuksesta innostuinkin tosta aplikoinnista. Tässä siihen sienipaitaan "sieni" joka näyttää epämuodostuneelta rautaristiltä. Ja koska rautaristi liitetään useissa mielissä kovin ei-lapsiystävälliseen materiaaliin, olen taas epäonnistunut :(
Ainoa hyvä ostos oli tää pöllösametti, mutta sitäkin tuli ostettua 15senttiä liian pieni palanen yhteen takkiin. :(((((. Mun pitää vielä miettiä oisko jotain vaihtoehtoja, koska tosta tulis tosi kiva takki pari-kolmevuotiaalle. Tai sitte hamonen. Parit herkulliset resoritkin tuli hankittua, kuvassa sininen.

Päivän päätteeksi totesin, että ehkä tulis kuitenkin vaan halvemmaks ja olis helpompaa ostaa kaupasta vaatteet, tai kirpparilta. Aina tytöllä on jotain B-luokan vaatetta päällä kun "äiskä on taas vähän ommellu". Saumat aaltoilee ja pääntiet venyy, mitat on vähän sinnepäin ja kankaat on ikivanhoja, pahanhajusia tai minimitoilla hankittu. Vitsit se varmaan häpee mua isona. Huomenna lähden viikoksi.. tai kahdeksi hermolomailemaan, joten päivitystä ei oo luvassa hetkeen. Pakko hakea jostain uutta inspistä ja luottoa siihen et ehkä mä vielä joskus saan jotain käyttökelpostakin kasattua.

1 kommentti: