19. toukokuuta 2011

Draivi päällä

Edellispäivä meni osittain kaavottaessa ja eiliset päikkärit sitten leikellessä ja toteuttamassa suunnitelmia. Sain pari isomman tytön tai pojan paitaa valmiiksi. Kaavat otin Ottobre 4/2005 lehdestä. Noista lehdistä on ollut uskomattoman paljon hyötyä. Eräs pieni kirjasto suljettiin, ja noita lahjoitettiin pois. Onneksi kaveri sattui paikalle ja nappas mulle muutaman. Vaikka niissä on ne samat kaavat, niitä pystyy hienosti muokkaamaa useampaa malliin, kun on valinnut ensin pohjaksi oikean koon. Tietty se vaatii jonkun verran kokemusta (tai älliä) että kaavoja pystyy muokkaamaan.


Ampparikankaasta jäi vieläkin jäljelle. Hitto miten paljon pienestäkin kangaspalasesta saa tehtyä tarpeellisia käyttövaatteita! Ja sitten kaupoissa myydään bodyja yli 20 euroa KAPPALE! Käsittämätön hinta pienestä kasasta kangasta ja minimaalisesta työstä.

Painetusta valkopilkkusesta trikoosta tein hirvittävän söpön kärpässienipaidan. Pitäiskö tohon keskelle aplikoida vielä joku sieni mustalla? :)
Samat värit toisinpäin. Tää näyttä livenä tosi kivalta, toivottavasti Rontti tykkää isompana! Nää oli kokoa 74, eli vielä saadaan odottaa hetki. Rontin strategiset mitat 3kk/58,5cm/4774g. Pikkunen keijukainen.

Jokin aika sitten ompelin myös erään blogin innoittaman pari avovaippaa alustaksi ja suojaksi. Itse asiassa ajatus lähti siitä, että jos kesäkuumalla pystyisi nukuttamaan lasta vaunuissa ilman kuorivaippaa niin, että vaunut pysyisivät kuivana. Saas nähdä miten toimivat. Nyt ne ovat olleet siis matkoilla mukana alustana, sekä sängyssä suojana.


Kukka-avovaipassa toinen reuna on auki, jonne voi tarvittaessa laittaa lisäimua, ja kokeilla vaipattomuutta. Skeptisenä oon ihan varma, että tyttö ja nukkumapaikka tulee olemaan yltäpäältä eritteissä, mutta sitähän tää nyt on. Ei passaa valittaa. Tuo ylempi trikoo on ärsyttävää. Se näyttää hienolta, mutta siitä ei voi koskaan tehdä mitään! Sais sekin jo loppua!

Nyt on sitte pari projektia tulossa, kunhan tilaus saapuu ja jahka pääsen oikeaan kangaskauppaan. Eksyin myös ekaa kertaa Metsolan nettikauppaan, ja voi että. Musta tulee niin köyhä, mut ainakin pennulla on siistit kuteet!

2 kommenttia:

  1. Ehdottomasti kärpässienipaitaan sieni keskelle! :)

    VastaaPoista
  2. Ostinkin Eurokankaasta sitä liimakangasta, et ehkä mä pääsen vähän sitäki nyt sit harjottelemaan :)

    VastaaPoista