9. maaliskuuta 2011

Talvihaalari

Kesän helteillä raskauden alussa päätin ommella talvipuvun löydettyäni kivan kaavan Burdasta. Olin muutamaa vuotta aiemmin hankkinut ruskeaa fleeceä tarkoituksenani tehdä unisex karhuhaalari, mutta se projekti jäi puolitiehen, sillä elin elämäni parasta sinkkuaikaa eikä vauvoista ollut silloin tietoakaan. Niin ne suunnitelmat muuttuu. Nyt sain motivaation kohdilleen, ja riskillä päätin tehdä tyttömäisen haalarin.


Haalarin koko on muistaakseni 56/60, enkä ole käyttänyt vuorin ja fleecen välissä vanua. Alkuperäisessä kaavassa lahkeissa ja hihansuissa oli teddykarvaa, mutta en jaksanut lähteä etsimään mitään ekstraa, vaan päätin käyttää jo olemassa olevaa materiaalia. Nyttemmin harmittaa, etten ymmärtänyt ommella pusseja hihoihin ja lahkeisiin. Se olisi pienen vauvan kanssa ollut kätevämpää. Pukua käytetään nyt kauppareissuilla, kun ulkona ei tarvitse olla minuuttia kauempaa. Se ei ole kovin lämmin vanun puuttuessa, mutta ihan käyttökelpoinen ja söpö se on.

Mummo löysi huppuun jääneen nuppineulan. Onneksi se ei ehtinyt tappaa pikkuistani. Tämän kerroin siksi, että kannattaa ehkä tulevaisuudessa olla nuppineulojen kanssa vähän vähemmän hajamielinen, kun kyse on kuitenkin avuttoman lapsen vaatteesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti