22. maaliskuuta 2011

Farkkuhame sekä kierrätyskeskuksen hippihylly

Olipa kerran ihanat farkut. Ihanat sillä, että alunperin olivat aika edulliset ja istuivat täydellisesti. Vuosikaudet ja käyttäjän läskin määrän vaihtelu alavartalossa olivat kuitenkin jättäneet niihin jälkensä, ja ne alkoivat repeillä pahasti haaruksista. Mikä avuksi? Ei auta muu kuin antaa niille uusi elämä. Tässä tulos:


 En ymmärrä miksi kuva ei suostu kääntymään oikeinpäin, mutta näkeehän tuostakin.

Leikkasin kolmiot lahkeista ja lisäsin purettuun haaraosaan. Suosittelen lämpimästi silitysraudan käyttöä, jos tuntuu että vetoketjun alta alkaa pussittaa.

Takaa sama homma. Kannattaa neuloa palaset ensin kiinni ja katsoa peilistä miltä tuotos näyttää päältä. Itse jouduin muistaakseni pienentämään muutamaan otteeseen noita palasia ennekuin tulos oli tyydyttävä[ ] hyvä [X] kiitettävä [ ].

Hame sellaisenaan olisi ollut kovin tylsä. Siispä tuunasin helmaan  vähän kouluaikoina hankittua pitsiä ja ompelin vähän helmiä. Farkkuhame on erittäin mukava päällä joustavuutensa ansiosta, ja ennenkaikkea minun ei tarvinnut luopua ihanista farkuistani.
Villeinä nuoruusvuosinani rastapäisenä hippityttönä päätin maalata kierrätyskeskuksesta löytämäni hyllykön. Hylly maksoi muutaman euron, maalit osti iskä. Oikeastaan tuossa projektissa tärkeintä oli tekeminen, se oli hyvin terapeuttista. Hyllykkö oli lastulevyä ja vaati ennen varsinaista maalausta pintamaalin.Sapluunat tein amatöörinä kontaktimuovista ja annoin luovuuteni lentää. Sitähän ei siis ole, joten käytin kukkasia. 

Ikinä tuo hyllykkö ei ole löytänyt paikkaansa mistään asunnosta, mutta se on silti aika suloinen. Ehkä tulevaisuudessa lastenhuonetta sisustaessa laitan tuon sopimaan sinne. Vaikka väkisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti