21. tammikuuta 2012

Kesän innoittamana

Lähdin intoa puhkuen uuteen projektiin, johon päätin käyttää yhtä Tritexin kesäisistä trikoista. Löysin inspiraationi kirjaston Ottobre-lehdestä; ihana, kesäinen body.

En ole millään tavalla taiteellinen tai keksi itse ideoita mihinkään, joten mun pitää aika usein kopioida muita. Siispä päätin applikoida bodyyn jo aiemmin nähdyn pupun.Tein tarkkaa työtä, ja olinkin varsin tyytyväinen lopputulokseen.
Käyn kuumana kaksoisneulaan. Oikeasti. Johnny Depp ei ole mitään! Taidan jopa äänestää sitä vaaleissa, olis parempi ehdokas ku ykskään virallisista vaihtoehdoista. Käänsin siis kaitaleet kaksoisneulalla, kuten ehkä jo arvasit ;) Kaikki meni loistavasti. Olin todella tyytyväinen. Pupu meni just niinku pitikin, kaitaleet meni ihan nappiin. Mutta sitten päästiin niihin neppareihin, jolloin huomasin...
 ..Että olin applikoinut sen pupun väärälle puolelle kietaisubodyä. Arvaapa ottaako päähän!? Laitoin nepparit sitten kuitenkin niin, että pupu tuli päälle. Se ei nyt ihan ole kaavan mukainen, mutta välläkö häliä. Ei tässä maailmassa muutenkaan mikään mene niinkuin pitäisi. ANARKIAA!!

Tälläinen bodystä piti kaavan mukaan tulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti