9. lokakuuta 2011

Kuulumisia!

Tovi on jo vierähtänyt edellisestä postauksesta. Inspis on ollut hukassa, joten mitä sitä turhaan hakkaamaan päätä seinään. Plus, meillä ei kertakaikkiaan ole ollut vaatetarvetta. Kone on myös kiukutellut mulle jo jonkin aikaa, eikä me olla päästy yhteisymmärrykseen siitä, millaista on riittävän hyvä tikki. En sitten oo jaksanut sen kanssa taistella, joten myös keskeneräiset projektit on jääneet odottelemaan parempia aikoja.


Ronja on kulkenut tähän asti lähinnä housuissa ja bodeissa (vai bodyissa?). En oo tykännyt paidoista, kun ne aina nousee ylös ja paljastaa selän. Nyt kokeilin Ronjalle sitä surullinen kettu -paitaa, ja se oli kooltaan hyvä, mutta mittasuhteiltaan aika huono. Siinä oli liikaa väljyyttä, koska tykkään ite istuvista vaatteista. Pääntie oli myös vähän roikkuva, mutta kyllä toi kotopaitana kulkee.

Piirsin ottobre lehden raglan-hihaisesta T-paidasta pitkähihaisen, ja kavensin sitä niin että sopii meidän 66 senttisellä ja 6,7 kiloselle tytölle. Kaavasta tuli tosi hyvä, et sitä tuun käyttämään jatkossakin! Kokona 74.

En tiedä miksi (perkeleessä)kuva on sivuttain, mutta se on. Väri on kirkkaan punainen, ei oranssi niinkuin kuvassa.
Etsin netistä pupuapplikaation, suurensin sitä näytöllä sopivan kokoiseksi ja kopioin paperille suoraan näytöltä. Tulostimesta on loppunut muste, eikä me olla päästy miehen kanssa yhteisymmärrykseen siitä pitääkö siihen ostaa uutta väriä vai kokonaan uus tulostin. Hintaeroa näillä vaihtoehdoilla ei siis käytännössä ole, mutQ mä periaatteesta tykkään käyttää kaiken tavaran aina loppuun/rikki ennenku oikeesti ostan uutta. Kestävä kehitys ja silleen...
Applikaation materiaalli oli lievästi sanottuna haastava. Kangas hajoaa, eikä takana oleva kaksipuoleinen tukikangas ollut kiinnittyä miehustaan ollenkaan. Rauta vaan täysille ja toivomaan ettei se tuhoa trikoota. Kankaaseen jäikin kivat kuumuudesta johtuvat ääriviivat raudasta, mutta onneks ne hävis kun kangas jäähtyi. Myös noita pikkusia pyöreitä osia ei oikeesti kukaan voi ommella niin, että niistä tulis hyvät..

Opin aika paljon tästä applikaatiosta, ja sain hyvän paidan peruskaavan. Hyvä setti siis! Olen oikein tyytyväinen :)

1 kommentti:

  1. söpö tyttö ja ihanan värikkäitä vaatteita :) Joo tiedän tunteen kun elektoniikkavehkeet rupeaa temppuilemaan! Ja varsinkaan ku ei itse osaa niille tehdä mitään ni jo on ärsyttävää aina roikkua miehen hihassa..

    VastaaPoista