9. syyskuuta 2011

Ronjalle haalarihousuja - äidille iltapuhteita

Vihdoinkin sain haalarihousun kaavaa muunnettua niin, että se näyttää hyvältä sirppanan tytön päällä. Vielä kun sama tapahtuisi normihousujen kanssa...

Testasin vielä kaavaa näihin tähtihousuihin. Inspiraationa toimi Nämä, jotka on olleet lopussa niin kauan kun olen sivuilla vieraillut. Värejä ei ihan suoraan kangasvarastoista löytynyt, joten piti vähän improvisoida.

Olalle laitoin viimeiset nepparit, ja aplikaation muistin tukea hyvin. Silloin se ei kierrä eikä käännä mihinkään suuntaan.


Lindexillä, samoin kuin KappAhlissa on muute paljon kivoja ja inhimillisen hintaisia vaatteita!

 Metsolan autot -joustofroteesta tein sitten seuraavan version. Alkaa tuo resorin kanssa kanttaaminen sujua kuin vanhalta tekijältä.

Tällä kertaa laitoin olalle napit, jotka jäi takista yli. Niillä piti siis kiinnittää se tamppi takin takaosalle, mutta se nyt jää...


Metsolalle lähti taas tilaus. Mulla alkaa loppua selitykset tälle rahantuhlailulle. En enää keksi miten vakuuttaisin itseni, saatika sitten mieheni siitä, että nää ostokset on tuikitarpeellisia. Kootut selitykset:

1. Säästän rahaa kun ostan kankaat ja teen itse. (No joo, jos ostais halpiskankaita ja kaikki valmistuvat versiot olis käyttökelposia)

2. Harrastukset maksaa (no joo, nyt puolen vuoden aikana rahaa on mennyt tarvikkeisiin ja kankaisiin enenmmän kuin muihin harrastuksiin tähän mennessä yhteensä)

3. Kalliit koneet pitää saada käyttöön. (Tää on hei ihan totta!!)

4. Saanpahan sellaisia vaatteita tytölle kuin itse haluan. (Hmm.. Saan, mutta sais niitä muualta kätevämminkin)

5. Ne rahat kuluis sit kuitenki johonkin muualle (niinku viinaan ja tupakkaan :D)

6. Inflaatio syö koko ajan rahan arvoa, turha niitä on tililläkään seisottaa! (No, ei mun oo toistaseks tarvinnu visalla ostaa, mut kyllä sekin päivä vielä koittaa)

Meille muuten kotiutui 4kpl M kokoisia Fuzzi Bunz taskuvaippoja imuineen, käytettynä 25 euroa.  Vaikuttavat muutaman kerran käytön jälkeen oikein hyviltä!!

3 kommenttia:

 1. Kivoja haalareita!

  Ja hauska tuo kootut selitykset.. :) mun ei onneks oo tarvinnu keksiä vastaavia selityksiä miehelleni, harrastukseni on kuitenkin sen verran halvempi kuin miehenpuoliskani harrastus! :)

  VastaaPoista
 2. Hei hyvä idea! Pitkääkin ehdottaa miehekkeelle jotain kallista harrastusta! (Tulen ehkä katumaan sitä myöhemmin...)

  VastaaPoista
 3. Noi selitykset sais kyllä kelvata =)

  VastaaPoista