13. elokuuta 2011

Ruokalappu

Onpas vierähtänyt aikaa viime postauksesta. Ollaan oltu käytännössä kolmisen viikkoa reissussa Turussa, Helsingissä ja sitten tossa vieressä mummolassa. Nyt alkoi vihdoinkin arki ja ehkä pääsen jatkamaan rakasta harrastustani! 

 Multa jäi inhoittavan kokoinen pala PULia, josta ei millään saanut M-kokosia taskuvaippoja. Jäi muutamasta hassusta sentistä kiinni, mutta tapojeni vastaisesti en jaksanut lähteä säätämään. Sain siitä sitten kuitenkin tehtyä ensimmäisen ruokalapun! Tytöstä on kasvanut suursyömäri, ja siksi laput tulevat tarpeeseen.

Kuviokangas on PULia, takana valkoista trikoota. Koko komeus on kantattu ympäriinsä. Aika tarkkana sai olla leikkausvaiheessa, ett kaikista paloista tuli samankokoisia. Kaavana käytin ÄP:n ruokalappua. Noi hantaakit kannattaa tehdä enemmän pyöreeksi, sillon kanttaus onnistuu paremmin. Tästä tuli oikein hyvä mieli, kun onnistui niin hyvin! JES!

Käytiin Turussa ollessa kirpparilla, ja löysin sieltä tosi halvalla kanttinauhaa. Jos verrataan, et ostin Myllymuksuilta 50cm (piti ostaa viis metriä mut mokasin tilauksen) ja se maksoi n. 2 €. Kirpparilta sain samanlevystä ja laatuista nauhaa 7m/2€. Sain sieltä myös vetskareita ja kuminauhaa ihan pilkkahinnalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti