5. huhtikuuta 2011

Ylistysoodi ystäville

Miun vauva nukkuu(!!!) ja mä pääsin päivittämään blogia. Koska mulla itsellä on tällä hetkellä vain keskeneräisiä projekteja, ajattelin jakaa lukijoiden kanssa ystävien ja tuttavien neulomia ihanuuksia. Erityiskiitos Rontin tulevalle kummitätskälle. Meikä ei neulo, koskaan, ja nää on tulleet erityiseen tarpeeseen.


Tämä villapaita on peräisin isomummun ruotsinkaverilta. Alemmassa kuvassa se on ensimmäistä kertaa päällä. Ronja ei tykännyt siitä yhtä paljon kuin minä :(

Tää ei ole neulottu, mutta passas takkiteemaan. Itse tehty jollain Ottobre-lehden kaavalla, ihan kiva :) Villasukat on kummitädin käsialaa ja passasivat kivasti väriteemaan.
 Kummitädiltä rokkivillapaita, joka oli vielä liian iso tälle talvelle. Mätsäävät villasukat kruunaavat kokonaisuuden
 VOLBEAT!! Tää on isin lempparipaita, äiti suuntautuu enemmän Peace and Luv -akselille. Farkkujen pinkit tikkaukset ei ihan sovi genreen, mutta olkoot. Maksoin niistä kympin, saavat luvan kelvata kaiken kanssa.
Hipihköt villahousut talven pakkasille, nitä ehdittiin muutaman kerran käyttää kovimmilla pakkasilla haalarin alla. Myssy oli vielä liian iso tälle talvelle, toivottavasti ei ole liian pieni seuraavalle. Kummitädiltä kaikki.

Näiden lisäksi kaappi on täynnä sukulaisilta, ystäviltä ja sukulaisten ystäviltä tulleita villasukkia ja myssyjä. Ne ovat tosi ihania kaikki Kaikki on kuitenkin joskus nähneet villasukat, eikä 15 kuvaa niistä blogissa ole millään tavalla mielekästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti