19. marraskuuta 2013

Settejä kakkoselle

Miten pieni vauva puetaan? Paljonko se tarvitsee vaatetta? Voi apua, edellisesta kerrasta on ihan liian kauan aikaa.

Pienen paniikin saattelemana (ja tytölle sopivia vaatteita kirpparilla myydessä) aloin tehtailla tammikuussa syntyvälle kakkoselle jotain päällepantavaa. Ei sitä uniseksiä kuitenkaan NIIN paljon jäänyt kaappiin tytön kasvettua niistä ulos.
 Pahoittelen, kuva vääristää värejä. Body on kirkkaan oranssi. Ompelin kaikkiin bodyihin käännettävän hihansuut, sillä muistan miten vaikeaa (kivoja) sellaisia oli löytää kaupasta viime kerralla. Ihanat vihreät housut on ommeltu velourista, muistaakseni Metsolalta.

 Bodyn kaava on oma. Housut on muokattu Ottobren Nunnu-trikoohousista. Tykkäsin näissä tosta haarakappeleesta, joka on kiilaa helpompi ommella mutta jättää (kesto)vaipalle hyvin tilaa.

Mottoni oli: keep it simple! En siis lähtenyt kikkailemaan hihansuita enempää. Perusvaatetta olikin ihan terapeuttista ommella.

 Tässä olen yhdistänyt itse tehdyt trikoohousut ja äitiyspakkauksen bodyn. Yhdistelemällä yksinkertaisestakin saa mielenkiintoisen.
 Housujen kaava on oma. Näitä tehdessä huomasin hurjan jutun: OSAAN OMMELLA HAARAKIILAN! Kolme vuotta sitten taistelin niiden kanssa kerran jos toisenkin, mutta nyt se soljahti paikalleen. IHANAA!

Turkoosi body on Kappahlista.

 Musta raitabody on Kappahlista.
 Tässä vielä kokokuva yhdestä bodysta. Alas laitoin kaksi nepparia ja pääntien pidin nepittömänä. En oikein luota noihin neppareihin: joko en saa puristettua niitä riittävän tiukalle, tai ne rikkovat kankaan, tai kiinnitän ne vääriin kohtiin. Tämäkin on taito jota pitää harjoitella. Toistaiseksi olen käyttänyt (orja)työvoimana aviomiestä.
Käännettävä hiha, toivotaan että tää toimii käytännössä. Siisti siitä ainakin tuli :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti