20. helmikuuta 2012

paituleita ja sammakkopylly

Tässä on ihan perus t-paita kesäksi. Kokeilin kirjekuoripääntietä, kun nuo nepparit jotenkin tuntuu mulle kettuilevan. Onnistui ihan hyvin ja musta perus t-paidasta tuli oikein sievä. Mä alan toisaalta olla aika kyllästynyt kirkkaanpunaiseen. Tytöllä on ollut sen väristä vaatetta melkeimpä koko talven.
Löysin kirppikseltä tälläisen ihanan turkoosin liivarin EUROLLA. Minä, joka en koskaan tee löytöjä, olen kerrankin onnistunut!
Tein vähän kaavakokeilua tämmöisistä lökäpöksyistä pitkillä resoreilla ja kuminauhavyötäröllä. Lasten pukineiden peruskaavoja -kirjasta jäljensin 80 senttiset housut, joista yritin parhaani mukaan kuositella muotolaskokset pois. Sitten madalsin haaraa ja otin vähän sivulta väljyyttä. Peruskaavat on mun mielestä tosi pusseja ja isoja, ja niitä on pakko aina vähän omien kykyjen mukaan muokata. Lyhensin lahjetta ja nostin vyötäröä lähes vyötärökaitaleen verran. Taitaa olla neidille vielä isot, mutta kokeillaan huomella päälle :)


Mietin pitkään mitä kivaa laittaisin pöksyihin. Ei mitään monimutkaista, koska ei hermo kestä. Niimpä syntyi iloinen Saku-sammakko keskelle housujen takasaumaa.

Housuille pitää vielä tekasta sopiva paita, mutta se onkin sitten tulevaisuuden blogitekstin juttuja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti